קיבוץ מענית (רגיל)

סופריטו.

דף הבית > מתכונים משפחת ביבס >  סופריטו.
 
 
סופריטו.

רכבים:
1.עוף מפורק לחלקים.
2.תפוחי אדמה
3.בצל
4.מלח, פלפל, כורכום
5.עלי דפנה
6.לימון
7.שמן לטיגון
אופן ההכנה:
יוצקים
שמן בסיר עם תחתית עבה ככה שניתן לטגן את
העוף המפורק לחלקים.
מוצאים
את חלקי העוף לאחר שהשחימו משני הצדדים. מנחים בצד. בשמן מטגנים את תפוחי האדמה
כמו טיגון לצ'יפס.
לאחר מכן מחזירים את העוף שהשחמנו
משני הצדדים קודם, מוספים מלח פלפל וכורכום מוסיפים מים רותחים ומכסים במכסה עד
שהכול מתבשל מוספים לסיר את שני עלה הדפנה ושופכים 3/4 כוס לימון. התבשיל סופג את
הלימון והוא בטעם חמצמץ וצבע צהבהב.