תפרית ראשי
דף הבית
דף הבית
ארכיון מאמרים
מפת שבילי מענית
אודות
תמונות
גלריית כל התמונות
מעשה בשלושה אגוזים
חנוכת פינת יורם סלע - צילום עמחי בררת
שירים לעמליה
הנצחה
דף הנצחה לנפטר
קדיש קיבוצי
בני מענית שנפלו במערכה
חביבה רייק
מפת בית עלמין מענית
בית הנצחה
את פרי גנך- נועם דורי ותמר דיכטר
תקנון בית עלמין
הנצחה מלחמות ישראל
הנצחה מלחמות ישראל
יורם סלע ז״ל עיטור המופת
About
מאפינס ברוקולי
דף הבית
>
מתכונים משפחת ביבס
>
מאפינס ברוקולי
מאפינס ברוקולי
החומרים:
1. כוס קמח
2. מלח ופלפל לפי הטעם ( קצת וקצת)
3. אבקת אפייה אחת
4. רבע כוס שמן
5. 3/4 כוס מים
6. 2 ביצים
7. 1 בצל קטן
8. ברקולי מהמרכול כ-500 גר
אופן ההכנה:
תערובת המאפניס
מערבבים את החומרים היבשים מוספים את הביצים השמן והמים –אני מערבב במקצפת ידנית
הכנת המילוי
הבצל ולאחר מכן מוסיף את הברוקלי מטגן במים ( אפשר גם בשמן) מתבל עם פלפל ומלח
מקרר תערובות הבצל והברוקלי
איחוד התערובות
מערבב עם הבצק המאפניס
משמן שקעים של מאפינס ומוצג כשני שליש הכוס מכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-20
דקות
בתאבון
ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק אחר ( כרובית, בצלים וכיד הדמיון)
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
קישורים שימושיים
תקציב אישי
- תקציב אישי