תפרית ראשי
דף הבית
דף הבית
ארכיון מאמרים
מפת שבילי מענית
אודות
חינוך
מערכת החינוך
יום הילד הבינלאומי
גיל הרך
מרחב
נעורים
כתבי הסכמה הורים
כתבי הסכמה חינוך חברתי
האוניברסיטה של לבנה מחזור 1974
תמונות
גלריית כל התמונות
מעשה בשלושה אגוזים
חנוכת פינת יורם סלע - צילום עמחי בררת
שירים לעמליה
הנצחה
דף הנצחה לנפטר
קדיש קיבוצי
בני מענית שנפלו במערכה
חביבה רייק
מפת בית עלמין מענית
בית הנצחה
את פרי גנך- נועם דורי ותמר דיכטר
תקנון בית עלמין
הנצחה מלחמות ישראל
הנצחה מלחמות ישראל
יורם סלע ז״ל עיטור המופת
About
סופריטו.
דף הבית
>
מתכונים משפחת ביבס
>
סופריטו.
סופריטו.
רכבים:
1.עוף מפורק לחלקים.
2.תפוחי אדמה
3.בצל
4.מלח, פלפל, כורכום
5.עלי דפנה
6.לימון
7.שמן לטיגון
אופן ההכנה:
יוצקים
שמן בסיר עם תחתית עבה ככה שניתן לטגן את
העוף המפורק לחלקים.
מוצאים
את חלקי העוף לאחר שהשחימו משני הצדדים. מנחים בצד. בשמן מטגנים את תפוחי האדמה
כמו טיגון לצ'יפס.
לאחר מכן מחזירים את העוף שהשחמנו
משני הצדדים קודם, מוספים מלח פלפל וכורכום מוסיפים מים רותחים ומכסים במכסה עד
שהכול מתבשל מוספים לסיר את שני עלה הדפנה ושופכים 3/4 כוס לימון. התבשיל סופג את
הלימון והוא בטעם חמצמץ וצבע צהבהב.
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
קישורים שימושיים
תקציב אישי
- תקציב אישי