תפרית ראשי
דף הבית
דף הבית
ארכיון מאמרים
מפת שבילי מענית
אודות
תמונות
גלריית כל התמונות
מעשה בשלושה אגוזים
חנוכת פינת יורם סלע - צילום עמחי בררת
שירים לעמליה
הנצחה
דף הנצחה לנפטר
קדיש קיבוצי
בני מענית שנפלו במערכה
חביבה רייק
מפת בית עלמין מענית
בית הנצחה
את פרי גנך- נועם דורי ותמר דיכטר
תקנון בית עלמין
הנצחה מלחמות ישראל
הנצחה מלחמות ישראל
יורם סלע ז״ל עיטור המופת
About
קציצות פראסה
דף הבית
>
מתכונים משפחת ביבס
>
קציצות פראסה
קציצות פראסה
רכיבים:
1.2-3 כרישה רצוי החלק הלבן
2.תפוח אדמה בינוני
3.מלח פלפל
4.ביצה אחת
5.רבע כוס פירורי לחם
6.שמן לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את הכרישה עם התפוח האדמה במים עד לריכוך. סוחטים את המים מהכרישה.
לאחר מכן קוצצים במעבד מזון את התפוח אדמה והכרישה כך שתקבל עיסה.
מוסיפים מלח פלפל ביצה ורבע כוס פירורי לחם מאחדים לתערובת אחת.
יוצרים קציצות בידיים רטובות. ניתן לטגן את הקציצות במחבת או לאפות בתנור. יש אפשרות להוסיף
לתערובת בשר טחון.
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
קישורים שימושיים
תקציב אישי
- תקציב אישי