קיבוץ מענית (רגיל)

מאפינס ברוקולי

דף הבית > מתכונים משפחת ביבס >  מאפינס ברוקולי
 
 
מאפינס ברוקולי
החומרים:
1. כוס קמח
2. מלח ופלפל לפי הטעם ( קצת וקצת)
3. אבקת אפייה אחת
4. רבע כוס שמן
5. 3/4 כוס מים
6. 2 ביצים
7. 1 בצל קטן
8. ברקולי מהמרכול כ-500 גר
אופן ההכנה:

תערובת המאפניס
מערבבים את החומרים היבשים מוספים את הביצים השמן והמים –אני מערבב במקצפת ידנית

הכנת המילוי
הבצל ולאחר מכן מוסיף את הברוקלי מטגן במים ( אפשר גם בשמן) מתבל עם פלפל ומלח
מקרר תערובות הבצל והברוקלי

איחוד התערובות
מערבב עם הבצק המאפניס
משמן שקעים של מאפינס ומוצג כשני שליש הכוס מכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-20
דקות

בתאבון
ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק אחר ( כרובית, בצלים וכיד הדמיון)